Tap i serieåpningen

Et ungt Brann 2 møtte et ungt Viking 2 til seriestart i 2. divisjon. Rogalendingene tok med seg alle poengene i serieåpningen.

• Toppbilde: Jesper Eikrem scoret Branns mål. Foto: Odd Løvset/Hordalandsfotball.

31 sekunder. Det var alt Brann 2 trengte for å ta ledelsen i sin første seriekamp for året, mot Olli Harders Viking 2. Brann gikk rett i angrep, og et skudd fra Markus Haaland ble blokkert. Men det endte opp som et perfekt gjennomspill til Jesper Eikrem, som scoret Branns første seriemål i 2. divisjon i 2024.

Men Branns drømmestart var kortvarig. Bare tre minutter senere var gjestene fra Stavanger frempå med et skudd fra 16 meter. Keeper Martin Børsheim fikk fingrene på den, men ikke nok til å hindre skuddet fra å gå via stolpen og inn.

Etter den intense startet roet det seg foran begge målene, og selv om begge lag hadde muligheten til å score flere gikk lagene til pause på 1–1.

Etter hvilen var det Brann som hadde ballen mest i starten, og skapte noen halvsjanser. Men det var Viking som scoret første. Etter en kontring kom de seg fri i feltet, og banket ballen i vinkelen.

Brann skapte flere sjanser etter Vikings ledermål, men det var gjestene som scoret det neste også. Et flott angrep med fine detaljer endte med et nytt skudd i vinkelen.

Brann prøvde å komme inn igjen i kampen, men det ble ikke flere mål. Dermed var det Viking som kunne juble for seier.

NB: Vises ikke videoen under, se den direkte på YouTube her.

Les mer om Brann 2 og hvem som er med i troppen for årets sesong her.