Oppskriftsmessig videre i cupen

Som ventet tok Brann seg greit videre fra første runde i NM mot Lyngbø, men hjemmelaget leverte en perfekt ramme rundt kampen.

Annonse:

Med en ramme første runde i cupen verdig fikk Brann en perfekt start borte mot Lyngbø. Allerede etter 25 sekunder kom Emil Kornvig seg fri og satte ballen i mål via keeper. Det var hans første obligatoriske scoring for Brann.

Atten minutter på klokken og dagens andre. Svenn Crone satte ballen i mål, etter at Lyngbøs keeper måtte gi retur på et skudd fra Ole Didrik Blomberg.

Branns tredje var det også en danske som scoret. Magnus Warming mottok ballen i 16-meteren og satte ballen enkelt i mål etter 37 minutter. Fem minutter senere noterte dagens førstemann seg på scoringslisten som ikke hadde danske pass. Brann kontret etter at Lyngbø sendte flere spillere fremover, og ballen havnet hos Aune Heggebø i 16-meteren. Han sendte keeper feil vei med et velplassert skudd.

Med en komfortabel ledelse til pause, byttet Brann halve laget (se kampfakta).

En innbytter markerte seg umiddelbart etter innhoppet. Moonga Simba dro seg gjennom forsvaret og trillet ballen rett i beina på Heggebø som enkelt spaserte inn sitt andre for kvelden.

Bård Finne var nestemann på scoringslisten, midtveis i andre omgang. Han fikk ballen på 5-meteren og dunket den inn på første berøring.

Hjemmelagets supportere laget en fantastisk stemning gjennom hele kampen, og da Brann gjorde feil i forsvar ti minutter før slutt sto jubelen i taket. Plutselig var hjemmelaget alene med keeper, og fra 20 meter ble ballen lekkert lobbet i mål.

Minuttet før slutt scoret Brann igjen. Niklas Castro banket ballen i mål fra 20 meter.

Branns neste kamp er bortekampen mot Viking i Eliteserien, søndag 14. april klokken 14.30. Neste uke er det to hjemmekamper i serien, og billetter til begge er i salg her.

NB: Vises ikke videoen under, se den direkte på YouTube her.

1–7: Niklas Castro (89.)

Norgesmesterskapet, runde 1. Lyngbø Idrettspark. Dommer: Jan Morten Tennøy (Nore Neset).  Tilskuere: 2050. Gult kort:

Brann (4–3–3): Eirik Holmen Johansen – Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen (Japhet Sery Larsen fra 46.), Eivind Helland, Ruben Kristiansen (Moonga Simba fra 46.) –  Emil Kornvig, Sivert Heltne Nilsen (Niklas Jensen Wassberg fra 46.), Sander Kartum – Ole Didrik Blomberg (Bård Finne fra 46.), Aune Heggebø, Magnus Warming (Niklas Castro fra 46.).